Pianoles

Individuele pianolessen zijn er voor kinderen (vanaf 5 jaar), jongeren en volwassenen. In de lessen vormen je eigen tempo en mogelijkheden het vertrekpunt en staat speelplezier centraal. Voorkennis van notenleer is geen must, de nodige theorie komt aan bod tijdens het pianospelen.

Proefles

Elke leerling start met een gratis en vrijblijvende proefles van 30 minuten. Tijdens deze les is er tijd voor een eerste kennismaking. Ik luister graag naar jouw verwachtingen en beantwoord al je vragen over de inhoud en het verloop van de pianolessen. En natuurlijk spelen we ook piano – zelfs wanneer dit je allereerste pianoles is.

Waar en wanneer

De lessen gaan door op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag op de muziekzolder in de Kantoorstraat 44. Opgelet, de muziekzolder bevindt zich op de tweede verdieping en is enkel bereikbaar via een trap!

Instappen tijdens het schooljaar kan op voorwaarde dat er plaats is.

Tarieven (incl. 21% BTW)

Voor elke inschrijving wordt een factuur opgemaakt en de betaling van lesgeld gebeurt bij voorkeur per overschrijving.

Algemene voorwaarden

  • Als je inschrijft voor een lessenreeks gaat je pianoles wekelijks (of tweewekelijks) op hetzelfde afgesproken moment door.
  • Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties.  
  • Indien je tijdens de lessenreeks onverwacht geen les kan volgen wegens ziekte of een andere reden, breng je mij zo snel mogelijk op de hoogte via mail of sms. Een geannuleerde les wordt vervangen door een inhaalles, met een maximum van 2 inhaallessen per semester.
  • Bij veelvuldige afwezigheid (meer dan 2 lessen) worden deze lessen niet ingehaald of terugbetaald.
  • Bij afwezigheid van de lesgeefster door overmacht wordt er in overleg met de leerling een inhaalles gepland. Indien dit niet lukt, wordt de les terugbetaald.